Iana Troian instructor in Yoga Center

Namaste


Mă numesc Yana Troyan. Am 37 de ani, dintre care 15 ani am dedicat yoga.De-a lungul anilor, împreuna cu yoga am suferit multe transformări în viața mea: de la student am devenit profesor, yoga din hobby - în sensul principal.Pregătirea mea s-a început cu Eduard Kushnir, pe care îl consider profesorul meu în orice sens al cuvântului. A durat 7 ani. Deși nu. Cum se poate încheia învățarea? La fel ca și alte meșteșuguri, continuă să se perfecționeze zi de zi.După 7 ani de antrenament yoga, mi-am dat seama că am puterea și dorința de a fi profesor. Am absolvit cursurile de instructor la Institutul de Stat al Culturii și Sportului din Moldova.

De asemenea, am avut ocazia să particip la seminari al lui Reinhard Gammenhaler. El a avut o influență puternică asupra practicii mele, după care am ales școala din Bihar. La urma urmei, yoga este într-adevăr o cale, știința îmbunătățirii de sine, dezvoltarea spirituală și înțelegerea adevăratei naturi.În timpul sarcinii, am studiat mai profund corpul feminin. Cunoștințele despre yoga pentru mame în așteptare le-am primit de la Eugenia IonelDin 2013, s-a început experiența mea de predare.Lucrând cu câțiva ani cu oameni, confruntându-mă cu diverse situații, m-a interesat subiectul yoga de reabilitare. Poate yoga deveni un mijloc de reabilitare, de sprijin pentru bolnavi, răniți? Și ca parte a cercetărilor mei, am urmat un curs cu Andrei Lobanov, dedicat problemelor cu coloana vertebrală - hernii, proeminențe, prolaps.

În 2018, am absolvit cursul cu privire la practicile de respirație (pranayama) cu Mikhail Baranov.Vitaliy Shakirov (Cat shanti) m-a învățat complexitatea de a lucra cu flexibilitate și echilibru asanas.

Ultimii 4 ani plec în mod regulat să iau cursuri de meditație Vipassana- practica care l-a dus pe Buddha la iluminare. De la an la an particip la festivaluri de yoga, unde mi se reumplă cunoștințele, experiența și o banchetă de porumbel de cunoscuți plăcuți.Mai recent, am participat la seminariile „Yoga tummo” de Rinada Minvaliev și „Reabilitare” de Yegor Kulakovsky. Aceste cunoaștințe îmi permit înțelegerea mai profundă a naturii fizice și mentale a omului, pe care le folosesc în terapia yoga.Clasele pe care le predau pot fi împărțite în grupuri: universale, terapeutice, de reabilitare, pentru femei, pentru mame în așteptare și recent născute. În competența mea este dezvoltarea de programe de grup și individuale.

Sunt încântata să vă invit la covor (yoga, desigur). Mă puteți găsi pe Facebook - acolo predau cursuri online în grupul închis Yoga împreună cu Yana în direct, pe YouTube YanaSadhana, în Energy Fitness. Poți să-mi scrii sau să mă suni. Cu bucurie și atenție vă voi răspunde, sfătui, vă voi ajuta să alegeți un set individual de exerciții.

На изображении может находиться: небо, на улице и природа

Omm 🕉️