Facem cunostinta cu Centrul de yoga Ansuya


Dacă sunteți în căutarea unui loc în care doriți să vă îndepărtați de rutina zilnică împovărătoare și să vă relaxați complet mintea și corpul într-o atmosferă relaxată înstrăinată de lumea exterioară sau să vă consolidați corpul, și spiritul, căutați iluminare spirituală, conversații filozofice, și întâlniri cu maeștrii iluminați, sau doriți doar să deveniți mai sănătoși, și îmbunătățiți-vă semnele vitale - atunci Centrul de yoga Ansuya este exact ceea ce aveți nevoie.

Unul dintre primele centre de yoga care s-au deschis în Chișinău - așa cum este în realitate, fără opțiuni de fitness, modelare și aerobic, doar yoga - și doar yoga!

În 2002, Nagina (Nageena Shiva) - a decis să înceapă să împărtășească cunoștințele sale practice și experiența dobândită pe parcursul a 25 de ani în vizita maeștrilor indieni de yoga, gurus și profesori iluminați. Din 1999, a început să se angajeze profesional în yoga, iar ulterior, la numeroasele solicitări de prieteni și cunoscuți pentru a împărtăși practicile aduse din India, a decis să înceapă să predea, deschizându-și propriul club în 2003. Din 2003, este maestru oficial al practicilor de vindecare cu ajutorul mâinilor și a predat și tratat gratuit cu ajutorul mâinilor tuturor celor care au contactat-o de 10 ani. În 2005, fiind maestrul ceremoniei chinezești a ceaiului, și-a deschis propria școală de ceai urmând în mod clar tradițiile antice chinezesti de a bea ceai. Din 2009, este angajată în psihoterapie regresivă - vindecând eficient și rapid chiar și cele mai dificile boli. Ansuya Yoga s-a deschis chiar în GOA în India în 2013. În 2018 - master de psihologie la Institutul Pedagogic. Cursuri de instruire, seminarii și prelegeri psihologice din 1995 până în prezent. În 2019 - inițierea tradiției spirituale a șivaismului „Juna Adhara”, Naga Baba, la festivalul de la Kumbhamel India, Allahabad, schimbându-și numele în: Ma Diviym Nageena Nandini Giri. Începând cu anul 2020, a fost deschis un curs de pregătire de 7 zile în respirația conștientă (Pranayama), care este disponibil și pentru toată lumea într-un format online.

Un eveniment important în viața Naginei în 2013 a fost deschiderea propriei școli pentru a pregăti viitorii profesori de yoga de prim nivel - cu eliberarea de certificate oficiale. Pe lângă învățarea Asanasului în cadrul cursurilor, puteți afla despre cunoștințe vedice practice, nutriție ayurvedică, păstrarea tinereții, umplerea vieții vibrante a fiecărui moment trăit, despre structura subtilă a universului și multe lucruri pe care cu siguranță nu le veți găsi pe Internet. Astfel, până în prezent, au schimbat viața a aproximativ 70 de instructori nou-mentați care și-au găsit armonia în ei înșiși și o transmit lumii din jurul lor.

Alexei Trofimov - conduce cursuri de seară în hatha yoga în combinație cu aeroyoga. Practica sa este simplă, fundamentată și eficientă, inteligibilă pentru toți începătorii și îi provoacă pe cei care sunt în yoga de mai bine de un an. De la o vârstă fragedă a fost interesat de problemele de creștere personală, de puterea subconștientului și de integritatea spirituală internă. Când a ajuns să înțeleagă că corpul este indisolubil legat de minte și determină pe deplin ceea ce se întâmplă în el, un studiu uimitor pe termen lung al acestei sfere a început prin munca meditativă cu corpul și cu respirația. Și acum, după 10 ani de practică grea, împărtășește cu elevii săi toate complicațiile experienței acumulate. Veți observa cum cu o transformare treptată a corpului și a conștiinței, se va schimba atitudinea față de lume, comunicarea în familie și la locul de muncă. Alexey consideră aspectul practic și tehnic al yoga ca fiind un fundament foarte important, deoarece este calea cea mai scurtă către toate celelalte etape ale spiritualității.

Cursuri de yoga pentru începători și aero yoga pentru tine vor fi conduse de Valea și Stella, care, după ce au absolvit școala de yoga Nagina, au decis să aleagă yoga ca vocație și să îi ajute pe ceilalți să-l stăpânească. Atmosfera din clasele lor este foarte confortabilă, casnică și sinceră. Sunt pregătiți să discute totul cu dvs. și să ofere sfaturi pe baza cunoașterii lor considerabile de spiritualitate și înțelepciune pământească.

Ashtanga Vinyasa, Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Nidra Yoga, Aeroioga, Tantra Yoga și multe alte stiluri și practici combină eficient Nagina și toți instructorii noștri din clasele lor. Fiecare lecție este unică, potrivită pentru toată lumea de la mic la mare, cu orice grad de întindere și orice greutate. Yoga nu este pentru flexibil! Flexibilitatea este doar unul dintre puținele efecte plăcute ale yoga - și se dezvoltă în mod natural odată cu practica. Există cursuri de duminică, în special pentru vârstnici și săraci - pentru o donație sau gratuit. Aeroyoga (yoga pe hamacuri) - a apărut pentru prima dată la Chișinău la Ansuya Yoga Center. Unic pentru Chișinău este sistemul „Gravity Alpha” - pentru vindecarea naturală a coloanei vertebrale, întărirea tuturor mușchilor corpului și îmbunătățirea clară a abilităților cognitive și dezvoltarea creativității, creând noi conexiuni neuronale în creier.

Sunt organizate periodic practici sacre sufice, tantrice, yogice, feminine, diverse practici psihologice și seminarii privind creșterea personală. Te vor ajuta să devii puternic și vesel, să scapi de povara nemulțumirilor acumulate, să te iubești pe tine, să găsești o nouă vocație creatoare. Duminică, meditație pentru toți veniți în conformitate cu sistemul Dada Sadarnanda.

Ansuya Yoga este singurul centru Satsang recunoscut din Chișinău în fiecare an, care este vizitat de personalități marcante care doresc să-și împărtășească experiența și maeștrii iluminați precum: Swami Vishnudevananda Giri, Tulukut, Bernie Prior, Dada Sadananda și alții.

O sală agățată în conformitate cu toate valorile tradiționale este întotdeauna curată, se folosesc lumânări și tămâie, există încălzire în perioada de toamnă-iarnă, două latrine, un duș, un vestiar pentru bărbați și femei, cu dulapuri pentru haine și obiecte personale, o bucătărie, o parcare.

O atmosferă liniștită plăcută, după ore, administratorul va pregăti cu siguranță un ceai delicios pentru a sta liniștit și a avea o discuție plină de inimă după practică, de obicei aduc mâncăruri și dulciuri. După curs, vă puteți bucura de un fruct delicios, răcoritor sau smoothie verde. În timpul cald al zilei, există un loc special pentru activități în aer liber. Sunt ore de dimineață, după-amiază și seară.

Clubul este amplasat convenabil în centrul orașului, la 6 str. Ciuflea, lângă hipermarketul nr. 1 și podul Viaduc.

Pentru informații suplimentare, sunați sau scrieți pe Viber, WhatsApp, Telegram: +373 79 997 272

Prima lecție - este gratuită!

Vă așteptăm cu drag! Om!

https://web.facebook.com/ansuyayoga - Facebook

https://www.youtube.com/channel/UCSY5nM8I-D5mIYvlCYI5RAQ -YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=LNxwzZCdBOU – Masaj-yoga de cap

https://www.youtube.com/watch?v=RQYouxos6Kw – Dimineață veselă cu yoga la Chișinău