Mat pentru yoga Bodhi Ganges Pink -6mm

Este ideală pentru începători. Salteaua asigură aderență excelentă în timpul practicii. La atingere este densă și moale. Pentru unii ar putea să nu pară destul de moale, vă atragem atenția că grosimea acestei saltele este de 6 mm ceea ce reprezintă grosimea maximă pentru raportul dintre flexibilitate/durabilitate, iar pentru acei care prețuiesc în primul rînd „flexibilitatea” are sens să achiziționați „Lotus”. Cu această saltea există posibilitate de disconfort ușor în timpul asanelor în care sunt implicați genunchii.

Oferă un sentiment de stabilitate. În timpul unei transpirații active este posibilă o alunecare ușoară. Un plus evident al saltelei este faptul că aceasta poate fi deseori spălată. Suportă foarte bine spălarea, scurgerea și uscarea automată.

Saltelele au o culoare unică, provocînd un sentiment de liniște și pace. Acestea sunt colorate bilateral simetric cu aceeași culoare, motiv din care ele pot fi utilizate pe ambele părți. Salteaua este ușoară și poate fi purtată cu sine.

Material: PVC (policlorură de vinil)
Greutate: 1600g
Dimensiune: 183 x 60 cm x 6 mm
Caracteristici:
- moale;
- ușor;
- rezistent la abraziune;
- consolidat în mod fiabil;
- nu se întinde sub presiune.
Oeko-Tex certificat de producție fără emisii toxice.