Blocul de sprijin pentru yoga Bodhi Yoga ASANA BRICK XXL

Blocul de sprijin pentru yoga Bodhi Yoga ASANA BRICK XXL

300 lei
Cantitatea

în Chișinău 100 lei
în Moldova nu este

Blocurile pentru yoga este un fel de truc nevinovat cu care oamenii vin pentru a face cursuri de yoga distractive, indiferent de pregătirea fizică inițială. Acest truc joacă un rol extrem de important și serios ca suport suplimentar. Trebuie să utilizați blocuri de yoga în situații în care încă nu există niciun fel de a ajunge la podea în asanas în picioare. De asemenea, este bine să folosiți blocuri ca suport suplimentar între umeri, cap, spate, fese și podea. Blocurile pot fi utilizate în alte poziții, dar înainte de practică este mai bine să consultați un profesor.


De ce sunt acești ajutoare atât de necesare în timpul cursurilor de yoga? Blocurile pentru yoga sunt necesare atât pentru începători cât și pentru persoanele cu răni dureroase. Utilizarea lor este necesară pentru executarea corectă a modelului asana. Acestea ajută să scape de tensiunea excesivă a articulațiilor, ceea ce nu poate fi evitat în faza inițială a yoga.


Astfel, câștigi treptat flexibilitatea și ușurința corpului, dar, în același timp, nu-l rănești deloc. Utilizarea blocurilor este recomandată tuturor persoanelor cu probleme la nivelul coloanei vertebrale. Aceste blocuri, moi și plăcute în structură, nu au analogi. În ciuda faptului că cuvântul bloc sună destul de dur, de fapt, blocurile pentru yoga sunt foarte ușoare și plăcute la atingere.

Înălțime 228 mm
Lungime 150 mm
Lățime 90 mm
Culori
: roșu, verde, gri, albastru, violet.