Mat pentru yoga Manduka eKO lite CHARCOAL -4mm

Mat pentru yoga Manduka eKO lite CHARCOAL -4mm

2160 lei

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

Covorașul de yoga eKO Lite Charcoal de la o companie de renume mondial Manduka este potrivit nu numai pentru sportivii profesioniști, ci și pentru yoghini începători care fac orice fel de yoga, fitness, aerobic sau Pilates.

Acest model este unul dintre cele mai durabile dintre covorașele clasei sale. Fabricat din cauciuc natural, cu adaos de agenți de vopsire și coloranți care nu sunt toxici, ceea ce îl face complet biodegradabil și nepoluant.

Procesul de producție de înaltă tehnologie, realizat conform cerințelor standardelor internaționale de calitate pentru producția textilă, folosește toate materiile prime pentru fabricarea produsului final, lucrând fără deșeuri. Garantează o aderență excelentă pe orice suprafață fără alunecare sau pliere. Partea de lucru a covorașului de yoga rezistă perfect la alunecarea picioarelor și a mâinilor, chiar și cu umezire severă și efectuarea de asane dinamice și complexe, păstrând în același timp articulațiile să nu se rănească.

Miezul covorașului este format dintr-un amestec de bumbac și fibre de poliester, care i-au permis să reziste mai eficient influențelor externe. Este ușor de întreținut, pentru asta, după fiecare lecție, trebuie doar să îl ștergeți cu un burete umed cu o soluție neconcentrată de oțet obișnuit sau de cidru de mere. Nu este recomandat să-l spălați într-o mașină de spălat sau să folosiți detergenți, deoarece acestea îi vor agrava proprietățile. Păstrați departe de lumina directă a soarelui.


Caracteristicile:

Lungime - 180 cm

Lățime - 61 cm

Grosime - 4 mm

Greutate - 2,1 kg